Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Dames 2 verliest 5e set net met 16-18

We begonnen onze wedstrijd van 11-11 de 1e set met : Gwyneth als spelverdeelster, Anne als diagonaal, Solfee en Anouk als midden, Zoë en Loes als passer-loper en Marloes als Libero. Susan was afwezig i.v.m. werk, dus vandaag zonder onze "captain". Kraftwell uit Roosendaal lijkt een gelijkwaardige tegenstander, met ongeveer dezelfde uitslagen als wij. Dus we moesten vooral richten op ons eigen spel.

Een spannende set die gelijkwaardig op ging. Met een 22-19 voorsprong, kreeg Kraftwell een goede servicebeurt en kwamen ze terug, met uiteindelijk 23-23. Het lukte ons alleen niet om de set af te maken, en we verloren de eerste set met 23-25.

In de tweede set kwam Lobke er in voor Anne op de diagonaal. Weer een gelijk waardige set. En bij 12-11 kwam Julia erin voor Gwyneth als spelverdeelster. Bij 19-19 kwam er een goede servicebeurt van Anouk en kwamen op 23-19 voorsprong, met vervolgens een time-out van de tegenstander. Maar toch wisten we de set naar ons toe te trekken en wonnen we de tweede set met 25-21.

In de derde set bleef de opstelling staan. Door een goede servicebeurt van de tegenstander stonden we met 2-7 achter en hadden we een time-out. Vervolgens een dubbele wissel, met Gwyneth en Anne. Maar het lukte ons niet om de service van de tegenstander onder controle te krijgen en de dubbele wissel ging weer terug bij een stand van 8-16. We kwamen nog wel iets terug, maar niet genoeg voor set winst en werd het 17-25 in het voordeel van Kraftwell.

In de vierde set werd Gwyneth weer gewisseld voor Julia voor de spelverdeling en werd Anne gewisseld voor Lobke voor op de diagonaal. De set liep weer erg gelijk op maar steeds meer in ons voordeel met een time-out bij 15-11. We liepen steeds verder uit met een dubbele wissel met Julia en Lobke bij 20-14. De tegenstander kreeg nog een servicebeurt bij 24-17, maar dat was niet genoeg voor set winst en dus haalde wij de vierde set binnen met 25-21.

Met een 2-2 stand in sets was het tijd voor de vijfde en beslissende set. Weer met een spannend begin en het liep weer erg gelijk op, maar op 7-7 een dubbele wissel met  Julia en Lobke. En bij 10-10 kwam de dubbele wissel weer terug. Maar het lukte ons niet om de wedstrijd om te zetten in ons voordeel. En uiteindelijk werd het 16-18 en verloren we de wedstrijd met 2-3.

Groetjes, Anne

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website