Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Nieuwe inspeelshirts Dames 2 zorgen voor 4-0 overwinning

Dames 2 had deze week alweer de 4e thuiswedstrijd op rij. Deze wedstrijd speelden we zaterdag om 14.45u tegen Vollido DS 1 die momenteel 10e staan. We speelden voor het eerst met de nieuwe inspeelshirts die we gekregen hebben van onze bordsponsor Majorca bar / Herberg de Poeling. Mede dankzij deze mooie fijne nieuwe inspeelshirtjes hebben we natuurlijk gewonnen!

De eerste set begon Gwyneth als spelverdeelster, Loes en Suus als passer-loper, Anne op de diagonaal, Solfee en Anouk op het midden en zoals gewoonlijk onze Marloes als libero. José wilde deze wedstrijd de nadruk leggen op servicedruk, rustig blijven en vooral ons eigen spel spelen. Daar hebben we ons de 1e set goed aan gehouden want we wonnen met 25-15.

We startten de tweede set met dezelfde opstelling. Ondanks dat we de eerste set ruim hadden gewonnen, moesten we meer letten op de servicedruk. Loes liet ons gelijk zien hoe het moest en scoorde zo 7 punten achter elkaar met haar moeilijke service. Na ongeveer 15 punten werd Loes gewisseld voor Zöe. We wonnen met 25-12, maar moesten wel blijven vechten voor de winst.

De derde set ging Lobke het veld in voor Anne op de diagonaal. Hoewel Lobke 2 sets langs de kant stond, deed ze vanaf het begin al goed mee. Julia nam na 10 punten de leiding van Gwyneth over en hielp ons zo door naar de 25-19.

De vierde set werd Noor op de positie van Suus gezet. Na een servicebeurt van Julia stond het al gauw 8-0. Een paar rally’s later hadden we weer een mooie servicebeurt van Solfee die ons ook weer 5 punten opleverde. En even later weer een servicebeurt van Noor die ons naar de 24-6 bracht. Uiteindelijk hebben we met maar 4 rotaties de set met 25-7 gewonnen! Hierdoor staan we nog steeds op de tweede plaats.

Volgende week spelen we sinds lange tijd weer eens uit. We spelen dan tegen Sic Pugno DS 1. Kom jij ons aanmoedigen?

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website