Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Dames 2 pakt 1 puntje bij alweer de 3e thuiswedstrijd

Dames 2 had deze week een helaas iets kleiner team, doordat Zoë Ücerler, Lobke Smits en Solfee Postma op vakantie waren. Gelukkig hadden we er deze week wel een goede vervanging voor het midden bij, namelijk Karen Broeren. Super bedankt hiervoor!!

De eerste set startte helaas aan onze kant niet zo heel goed. Met meteen een achterstand van 6-0 begon de wedstrijd tegen de koploper RVC/Libanon ’50 DS 1. De beginopstelling aan onze kant was: Marloes als libero, Julia als spelverdeelster, Susan en Loes als passer-loper, Karin en Anouk op het midden en Anne op de diagonaal. De tegenstanders waren deze set net iets te snel en verassend voor ons. Deze set jammer genoeg met 25-16 verloren.

De tweede set was juist het tegenovergestelde van wat er in de eerste set gebeurde. Wij kwamen meteen met 6-0 voor te staan en eigenlijk alles verliep vlekkeloos. We maakten alles goed af en hadden bijna alle vervelende tik-balletjes van de tegenstanders. Deze set wonnen we met 25-13!

José Vernooij , onze coach sprak met de coach van Libanon en deze maakte een grapje dat de kant waar Libanon DS 1 begon de ‘gelukskant’ was. Zij zouden de 3e set weer aan die kant staan en wij zouden gaan bewijzen dat de coach van Libanon ongelijk had. Helaas voor ons startte Libanon weer heel scherp en verloren wij deze set met 25-12.

Ook de vierde set was voor ons niet voordelig. We gingen redelijk gelijk op, maar toch was Libanon een maatje te groot voor ons. Zo verloren wij deze set met 25-18.

Ondanks dit verlies van 3-1 was het over het algemeen een leerzame en leuke wedstrijd! Onze volgende wedstrijd is op 28 oktober om 14:45 alweer voor de vierde keer op rij thuis. Wij zouden het heel leuk vinden als jullie ons weer komen aanmoedigen!
Anouk

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website