Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Dames 2 stelt zich voor

Dames 2 HLB van Daal/ DS heeft een behoorlijke metamorfose ondergaan met 7 nieuwe speelsters en dus willen wij ons graag voorstellen. Iedereen doet dat op zijn eigen manier:

Van het team van afgelopen seizoen zijn nog over:

Susan Zuidema onze (t)rots in de branding als passer/ loper. Verder werkt ze als zorgconsultant in Bilthoven, waardoor het moeilijk is voor haar om de training op maandag om 18.30 uur in Oss te halen. Daarom gaat zij op maandag meetrainen met D3 in Gestel. Woont samen met “haar” Thijs, hij is een trouwe supporter van dames 2. Zij is als  10 jarige met volleyballen bij Gevok begonnen en dit seizoen is zij aangewezen als aanvoerster van dames 2. Zijn jullie nieuwsgierig geworden, schroom niet om de wedstrijden (aanvang wedstrijd thuis spelen we om 14.45 uur) van dames 2 te zien en om een praatje met haar te maken. Overigens dit geldt ook voor haar andere teamgenoten en begeleiding.

Marloes vd Aa komend seizoen gaat ze de spannende uitdaging aan als libero, nadat ze 11 jaar als diagonaalspeelster heeft gespeeld. Ze woont in Den Bosch en komt oorspronkelijk uit Sint-Michielsgestel, werkt als gymdocent in de gemeente Zaltbommel. Is enthousiast, fanatiek en een teamplayer.

Julia van Lieshout negentien jaar oud, komt uit Helmond en is op haar 9de begonnen met volleyballen. Dit wordt haar tweede seizoen bij dames 2 als spelverdeler. Ze wil graag haar steentje bijdragen in de communicatie en het enthousiasme van het team. Verder is ze dit jaar begonnen aan een nieuwe studie HBO namelijk Commerciële Economie en hoopt ze in 4 jaar af te ronden.

Gwyneth Ouwerkerk is kort geleden 18 jaar geworden en woont in Sint-Michielsgestel, volleybalt ondertussen al bijna 11 jaar in Den Dungen en nog steeds met veel plezier. Dit wordt alweer haar 4de jaar in dames 2 als spelverdeler (2de aanvoerster) en naar haar eigen zeggen behoort ze inmiddels tot de harde kern van het team (stiekem vind ze het wel leuk). Het blijft voor haar afwisselend, omdat elk jaar nieuwe mensen in het team komen. Wat ze bij het volleybal belangrijk vindt is dat er samen wordt gewerkt, maar ook samen plezier wordt gemaakt. Zoals dit jaar starten we met een redelijk nieuw en jong team, maar dat maakt de uitdaging alleen maar leuker.

Lonneke Smits zou onze vaste kracht op het midden worden, maar zij heeft zich afgemeld vanwege privé- omstandigheden. Misschien dat ze zich  in het jaar 2018 weer aanmeld, maar voor nu behoort zij niet meer tot "oude garde" van dames 2.

Iris Verhoeven en Romee Cooijmans zijn doorgestroomd naar dames 1, Laura de Bie is in dames 3 en Karen Broeren in dames 4 gaan spelen. Wij wensen hen heel veel plezier en succes het komende seizoen. En last but not least Nadia Willems die min of meer noodgedwongen het volleybal aan de wilgen heeft gehangen. Nadia bleef teveel last houden van haar (volleybal)blessure en is helaas gestopt.

José Vernooij  ook ik ontkom niet aan dit voorstelrondje. Ik ben al weer voor het 4e jaar trainer/coach van D2. Doe dat met heel veel plezier en fanatisme en probeer dat ook over te brengen op de meiden. Ik heb zelf jaren heel gedreven gevolleybald bij Ovoco, VVC en Donki Sjot en ben sinds kort weer begonnen met meetrainen met D4. Ik kan het niet laten, terwijl het misschien toch beter zou zijn dat wel te doen. Het lijf is niet meer wat het geweest is.... D2 heeft afgelopen seizoenen goed (bovenin) mee gedraaid in de promotieklasse. Nu in de voorbereiding lijkt het ook al weer een heel goede kant op te gaan. Met 7 nieuwe speelsters een hele verandering, maar we zijn heel enthousiast en fanatiek begonnen. De verdeling van "oud" en jong is goed, de mix lijkt te werken en gaat hopelijk zijn vruchten afwerpen. Samen met Pete, die zich hieronder ook nog zal voorstellen, gaan we er een mooi, gezellig, sportief seizoen van maken. Wij hebben er weer zin in.

De nieuwkomers:

Te beginnen met Loes Pinkse – van den Broek: passer/ loper.

22 jaar geleden, toen ik 11 jaar was, ging ik voor het eerst volleyballen bij Saturnus in Uden. Daar heb ik van goede trainers en een enthousiaste hechte club, heel veel geleerd. Toen ik in Amsterdam bewegingswetenschappen ging studeren, verhuisde ik daar naartoe en ging ik volleyballen in de eerste divisie bij vv Abcoude en vervolgens bij VV Utrecht. Door het vele trainen en reizen met het OV bleef er vrij weinig tijd over om een sociaal leven op te bouwen in mijn studiestad. Ik koos er dan vervolgens ook voor om in de derde divisie bij VV Amsterdam te gaan volleyballen. Een grote club met wel 12 damesteams en ook hier ontzettend veel gezelligheid. Die vereniging werd echt mijn sociale leven waar ik vele avonden en hele zaterdagen mee doorbracht. Het was dan ook raar om daar afscheid van te nemen na 12 jaar.

Nu woon ik met man en twee kinderen in een mooi huis in Rosmalen. Toch even wat anders dan een appartementje op twee hoog in De Baarsjes in Amsterdam. En hoewel ik soms de stadse drukte en de geweldige stadsparken mis, geniet ik hier ook van de ruimte en rust.

Op dit moment ben ik op zoek naar een uitdagende baan in deze omgeving als Research Consultant. Gelukkig heb ik wel al snel een nieuwe volleybalvereniging gevonden, omdat ik toch niet echt zonder volleybal kan. HLB van Daal / DS voelt als een gezellige en betrokken vereniging waar ik graag weer een nieuw seizoen wil beginnen!

Lobke Smits:  diagonaal.

Ik ben Lobke Smits, 20 jaar oud, en woon met mijn ouders, broertje en zusje in Nistelrode. Ik volleybal al vanaf mijn 10e jaar. Ik ben begonnen met volleyballen in het dorp waar ik vandaan kom, Nistelrode, bij VC Tornado. Hier heb ik gespeeld t/m meisjes A en ben vervolgens op mijn 16e naar Saturnus in Uden gegaan om het spelletje nog beter te leren. In Uden heb ik 2 seizoenen meegedraaid waarna ik stopte met volleybal mede omdat ik ging studeren in Den Bosch. Afgelopen seizoen ben ik weer begonnen met volleybal hier bij HLB van Daal in het 6e team. En dit jaar het 2e team een leuke uitdaging en ervaring waar ik met al mijn enthousiasme in ga duiken. Verder studeer ik dus in Den Bosch aan de HAS. Ik volg de studie Voedingsmiddelentechnologie en zit nu in mijn 3e jaar. Naast volleybal kun je mij wakker maken voor lekker eten, lekkere drankjes, gezellige avondjes met vrienden en familie of een vakantie naar de zon of de sneeuw.  

Solfee Postma : midden

Hoihoi, ik ben Solfee Postma en ik ben 16 jaar. Ik zit al bijna 10 jaar op volleybal en vind het nog steeds heel leuk om te doen!!! Ik speelde altijd met vriendinnen, totdat ik op een gegeven moment naar de C3 ging, terwijl al mijn vriendinnen naar de C1 mochten. Dus moest ik hard mijn best doen om nog bij hun terug te komen. Uiteindelijk ging ik vanuit de C3 naar Dames 8. Daarna nog 2 jaartjes in Dames 6 en uiteindelijk naar Dames 2. Mijn doel is nog steeds Dames 1, geen idee hoelang dat nog gaat duren..!

Zoë Üçerler : passer loper.

Hoi, mijn naam is Zoë Üçerler, ik ben 14 jaar en woon in Den Dungen. Ik zit in havo 4 op het Elde College in Schijndel. Ik speel al 10 jaar bij Donki sjot, dat doe ik met veel plezier! Naast dames 2 speel ik ook nog als libero bij dames 1. Ik hoop dat het een heel leuk en succesvol jaar gaat worden, want ik heb er heel veel zin in!!!

Anouk de Bie: midden.

Hallo, mijn naam is Anouk de Bie en ik word 17 jaar op 30 november. Ik zit nu nog op het Elde College in Schijndel in mijn laatste jaar van de Havo. Ik wil hierna waarschijnlijk iets in het ziekenhuis gaan doen als verpleegkundige of verloskundige. Ik woon nu nog in Den Dungen, maar het kan zijn dat ik volgend jaar naar Maastricht verhuis voor mijn opleiding.

Naast school zit ik natuurlijk op volleybal en speel ik al 8 jaar dwarsfluit. Ik volleybal al vanaf mijn 8e en dit wordt dus mijn 9e jaar. Volleybal betekent voor mij plezier in combinatie met fanatisme en (proberen te) gaan voor elke bal. Ik vind het heel erg leuk om in dames 2 te zitten en heb heel veel zin in komend seizoen met dit leuke team!! Ik denk dat dit een leuk en leerzaam seizoen gaat worden!

Noortje Wenmakers: passer loper.

Hoi, ik ben Noor Wenmakers. Ik zit dit jaar ook in Dames 2, wat ik wel heel spannend vind. Maar gelukkig hebben we een super leuk en enthousiast team! Ik hoop dat ik dit jaar heel veel bij kan leren, maar vooral ook veel plezier. Ik heb super veel zin in het komende seizoen!

Anne Schenk: diagonaal.

 Hallo HLB’ers, ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Anne Schenk, ik ben 17 jaar en woon in Berlicum. Dit seizoen heb ik de overstap gemaakt naar HLB van Daal/ DS, een nieuwe uitdaging bij een nieuwe club en een nieuw team. Voor mij een kans om mezelf te gaan bewijzen in dames 2 als diagonaal in de promotieklasse. Hiervoor heb ik ongeveer voor 5 jaar bij VVC Vught gespeeld. Ik ben begonnen met volleyballen bij Hands-Up. Ook maak ik nu al 2 jaar deel uit van de beach volleybalselectie van de NBS in Eindhoven. Naast het volleyballen ga ik ook naar school, ik zit in mijn examenjaar Havo op het Rodenborch-college in Rosmalen.

Pete Bakarbessy: (Mental) coach.

Ok, klaarblijkelijk kom ik er ook niet onderuit om me voor te stellen, eigenlijk ben ik geen vreemde, meestal vind je mij met een drankje in sportcafé de Misse met de thuiswedstrijden. De toenmalige Heren 2 heeft mij voor het clubblad ooit geïnterviewd o.a. door Arjan Steketee en Paul vd Pennen. In het blad heb ik mij aan de vereniging voorgesteld o.a. over mijn volleybalcarrière etc. Het volleybal heeft mij altijd geïnteresseerd niet alleen als speler maar ook als mental coach o.a. bij VVC.  

Bou Boudeling vroeg  4 jaar geleden aan mij om samen met hem dames 2 te doen, met als doel te promoveren naar de promotieklasse en dat was gelukt. Ik bleef de dames daarna volgen, omdat José het stokje over nam van Bou als trainer/coach. Ze vroeg mij voor dit seizoen om haar en het team daarin te ondersteunen. Het is zoals eerder vermeld een mix tussen jonkies en "oudjes", maar tjonge jonge wat een mix, wat een enthousiasme, fanatisme en wat zijn ze leergierig. De jonkies doen het niet onder voor de "oudjes" en andersom. Als jullie dit willen meemaken, zijn wij als team te zien om 14.45 uur in de Misse met de thuiswedstrijden. Komen jullie ons aanmoedigen ?

Tot snel in de Misse !

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website