Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Dames 1 klaar voor tweede helft

Op zaterdag 13 januari start voor Dames 1 de tweede helft van het seizoen, tegen Velden DS 2 in Velden. De wedstrijd begint om 19:15

 

De eerste helft zit er op voor Dames 1 en de tweede helft belooft erg spannend te worden. Dames 1 staat op dit moment op de zevende plek in de competitie met een totaal van 26 punten.Velden staat 1 punt hieronder en Havoc staat 1 punt erboven. Ook de rest van de teams staan dicht bij elkaar, dus alles is nog mogelijk. 

Daarnaast heeft Dames 1 goed nieuws tov een aantal blessures, zowel Lieke van Bakel als Romee Cooijmans zijn weer terug en trainen volop mee. Salina Nijkamp is nog niet helemaal terug, maar werkt hard aan haar herstel. Dus aanstaande zaterdag zullen 11 fitte speelsters klaarstaan voor de wedstrijd. Ook Luuk Jothmann zal weer langs het veld staan als coach. 

De eerste wedstrijd tegen Velden Dames 2 was een spannende vijfsetter, dus Dames 1 zal er hard aan moeten trekken om deze wedstrijd te pakken. En dat gaan ze zeker doen! En daarvoor kunnen ze alle supporters gebruiken. Dus heb je een vrije zaterdagavond en tijd over, kom dan om 19.15 naar sporthal De Vilgaard in Velden. Dan belooft Dames 1 een mooie wedstrijd. 

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website