Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Dames 1 klaar om te swingen tegen Hands up

Op zaterdag 25 november speelt Dames 1 de derby tegen Hands up Dames 1 uit Berlicum. Dames 1 wordt langzaam steeds completer en is klaar om de strijd aan te gaan met Hands up.

 

Op woensdag was er goed nieuws van de ‘blessure bank’. Lieke van Bakel traint weer voluit mee op midden. Ook Salina Nijkamp en Romee Cooijmans zijn hard aan het werk voor hun herstel. En we hopen dat ze ons weer snel komen versterken binnen de lijnen.

Dat was een kleine update van de geblesseerden, maar nu weer terug naar de wedstrijd. Want de derby staat op het programma, Berlicum vs Den Dungen. De twee vaandelteams in de Dames lijn hebben elkaar lange tijd niet in de competitie getroffen, maar door de promotie van Dames 1, zitten ze weer in dezelfde klasse. Dus kan er weer uitgekeken worden naar deze wedstrijd.

In beide teams zitten bekenden van elkaar, dus het strijdplan voor de wedstrijd is gemaakt. Marcel Vink zal opnieuw de coach zijn deze wedstrijd. Marcel, alvast heel erg bedankt!

 

Dames 1 is er klaar voor om weer eens een wedstrijd te winnen en wat zou mooier zijn dan de derby winnen!! Dus na een tweetal goede training deze week is Dames 1 klaar om te swingen tegen Hands up. En dat wil je niet missen.

Dus kom morgen allemaal om 16:00 naar De Run in Berlicum en moedig Dames 1 aan.

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website