Betrokken
Weten wat er speelt in je club

HLB Van Daal/DS Dames 1 - VC Olympia DS1

Op zaterdag 18 november speelt Dames 1 een uitwedstrijd in Panningen tegen VC Olympia Dames 1.

 

De teams kennen elkaar van vorig jaar van het bekertoernooi, waarbij Dames 1 met 3-0 won. Beide teams zijn daarna gepromoveerd naar de tweede divisie. Olympia staat op dit mooment twee punten boven HLB, dus kans voor de Dames om het gat te dichten. 

Het belooft een spannende wedstrijd te worden, want dat was het vorig jaar ook. Dames 1 is op een aantal plekken gewijzigd ten opzichte van vorig jaar en daarnaast kampt het team nu al een lange tijd met blessures. Lieke van Bakel en Salina Nijkamp zijn beide op de weg terug van een langdurige blessure, maar kunnen helaas nog niet van start aankomende zaterdag. Romee Cooijmans is nog geblesseerd en daarbij was Maartje van Haren vorige week zaterdag door haar enkel gegaan. Ook afgelopen training was niet iedereen 100% fit. 

Maar er zijn er nog genoeg over om een heerlijke wedstrijd neer te zetten! Dames 1 moet laten zien dat ze ook met deze tegenslagen goed overweg kunnen. Het belangrijkste zal blijven om het eigen spel te blijven spelen en de druk bij de tegenstander te leggen. Doet het team dat, kunnen ze elke tegenstander aan!

Om 16:45 begint de wedstrijd en omdat het team wat uitgedunt is, kan het alle supporters gebruiken!! Dus kom allen naar Panningen en moedig Dames 1. Dan zullen zij u trakteren op een mooie pot volleybal en punten die mee terug worden genomen naar Den Dungen. 

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website