Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Heren 1 door overwinning naar derde plek

Zaterdag stond voor heren 1 in eigen huis de wedstrijd tegen CAS-CRM heren 1 uit Zevenhuizen op het programma. Bij een overwinning kunnen de heren van HLB omhoog klimmen naar de top 3. Afgelopen week werd er op de trainingen veel inzet getoond en een goed niveau gehaald. Taak voor heren 1 om dat niveau ook tijdens de wedstrijd te laten zien.                                                                              

Aan het begin van de wedstrijd werd tot verrassing van het publiek en de tegenstander “You’ll Never Walk Alone“ opgevoerd. De songtekst zal bij de volgende thuiswedstrijd in het wedstrijdboekje te vinden zijn zodat iedereen uit volle borst mee kan zingen. De sfeer zat er meteen goed in en HLB begon sterk aan de wedstrijd. Waar het vorige week in Hengelo nog ontbrak aan servicedruk werd de passlijn van de tegenstander meteen onder vuur genomen. De gasten uit Zevenhuizen hadden erg veel moeite om de service van HLB onder controle te krijgen wat resulteerde in een vroege voorsprong voor HLB. De side-out liep goed aan de kant van de thuisploeg waardoor deze voorsprong de rest van de set vast kon worden gehouden. De coach van CAS-CRM probeerde het tij nog te keren met zijn wissels maar dit mocht niet baten. De 1e set werd gewonnen door HLB met 25-21.

Het niveau van de eerste set werd goed doorgetrokken naar set nummer twee. De service, passing en spelverdeling liepen allemaal goed waardoor HLB al snel uit kon lopen. Ook in deze set hadden de bezoekers veel moeite met de service van HLB. Mede dankzij enthousiaste steun van het publiek slaagde CAS-CRM er niet in om de pass aan het net te krijgen. Joël Kling kon aan de andere kant van het net zijn aanvallers goed vinden waardoor er aan het eind van de set een stand van 25-13 op het scorebord stond.

HLB begon ook in set 3 goed en liep meteen weg bij de bezoekers. De coach van de tegenstander greep in met een wissel om de achterstand te verkleinen. Richting het einde van de set slaagde CAS-CRM erin om de stand gelijk te trekken en zelfs met 18-17 de voorsprong te pakken. HLB liet zich niet verassen en schakelde bij waardoor ook de laatste set gewonnen werd met 25-21. 

Na deze heerlijke 3-0 overwinning staat heren 1 op een mooie 3e plek in de topdivisie. Volgende week reizen de heren af naar het verre Groningen om de degens te kruizen met Dio/Bedum.

Foto's door Nul412 Pictures: http://www.nul412.nl/apps/photos/album?albumid=16100453 

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website