Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Heren 1 verliest kansloos van Webton Hengelo

Afgelopen zondag speelde de mannen van HLB van Daal/DS in Hengelo tegen Webton. Waar heren 1 normaal op zaterdagavond speelt werd er dit weekend op de zondagmiddag gespeeld. Webton speelde voor het eerst in hun nieuwe hal. Een hal die voor Sander voelde als thuiskomen, hij begon namelijk zijn volleybal carrière in sporthal "De Veldwijk". Voorafgaand aan de wedstrijd zat de sfeer er goed in. In de kleedkamer klonk het lied "You Never Walk Alone", een lied dat bij iedere wedstrijd van de Heren 1 terug gaat komen. Het was aan HLB van Daal/DS om deze goede sfeer om te zetten in een goede wedstrijd.

De 1e set kwamen de mannen van HLB van Daal/DS langzaam op dreef. HLB van Daal/DS ging mee in het spel van Webton. Maar vanaf de 15 bleef Webton goed spelen. De mannen van HLB van Daal/DS maakte in vrijwel alle facetten veel fouten. Deze fouten werden HLB van Daal/DS duur aangerekend, het verloor de 1e set met 25-21.

In de 2e set was het spel van HLB van Daal/DS verre van goed. Het leek absoluut niet op het spel van de twee eerder gewonnen wedstrijden. Het spel was onzuiver en Webton was op alle fronten beter. Zo af en toe kwam HLB van Daal/DS er aanvallend doorheen of was er een goede service beurt. Echter werd deze goede reeks dan vervolgd met opnieuw veel fouten en onzuiverheden. Daarnaast speelde Webton een steady wedstrijd waarin ze zelf weinig fouten maakte. Ook de 2e set werd verloren met 25-21.

Nu de mannen van HLB van Daal/DS met 2-0 in sets achterstond was onze laatste mogelijkheid om "alles of niets" te spelen. Helaas mocht deze speelstijl niet baten, de foutenlast werd nog hoger waardoor HLB van Daal/DS vanaf het begin van de set achter de feiten aanliep. De 3e set werd met nog grotere cijfers verloren, 25-19.

De mannen van HLB van Daal/DS speelden een dramatische wedstrijd waarin het niveau en volleybal niet om aan te zien was. Komende zaterdag hebben de mannen van HLB van Daal/DS de kans om het verlies van afgelopen zondag recht te zetten. Het speelt dan in eigen huis tegen CAS-CRM / ZVH HS1 ook bekend als VC Nesselande.
De wedstrijd begint zoals gewoonlijk om 20:00 uur, tot dan!

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website