Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Vertrek Hans Schoones

Helaas moeten wij jullie via deze weg informeren over het feit dat Hans Schoones na 2 seizoenen heeft besloten zijn taak als manager van Heren 1 neer te leggen. Voornaamste reden is dat hij het komende seizoen regelmatig weekenden naar het buitenland moet (werk) en mag (privé) waardoor hij voor zijn gevoel te veel wedstrijden zou gaan missen. Ondanks dat wij het ontzettend jammer vinden dat hij deze beslissing heeft genomen hebben wij hier begrip voor en willen wij Hans ontzettend bedanken voor de tijd en energie die hij er de afgelopen seizoenen heeft ingestoken. Omdat alles altijd perfect geregeld was heeft Hans absoluut bijgedragen aan de goede sfeer in het team en het stukje “professionalisering” dat we hebben gerealiseerd.

Om te voorkomen dat Hans zijn taken blijven liggen is Heren 1 bij elkaar gaan zitten. Zij hebben gezocht naar een oplossing om zo veel mogelijk taken binnen het team te beleggen. Daarnaast hebben zij kritisch gekeken naar hetgeen er over bleef en waar ondersteuning van een manager voor nodig is. Het resultaat treffen jullie aan onder de Vacature Manager Heren 1.

Tags: Heren1

Banner VVvhJ 600x120px

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website