Huldiging kampioenen

We zitten inmiddels alweer bijna op de helft van het seizoen en dat houdt traditiegetrouw in dat HLB weer een aantal kampioenen mag huldigen. Tijdens een huldiging willen we de kampioenen altijd goed in het zonnetje zetten. Daarom doen we dit bij voorkeur tijdens een thuiswedstrijd van onze Heren 1. Omdat, wanneer de laatste thuiswedstrijd van 2018 van onze Heren wordt gespeeld, nog een aantal teams een wedstrijd moeten spelen, stellen we de huldiging even uit naar de eerste thuiswedstrijd in het nieuwe jaar. Deze wedstrijd is op 19 januari om 20.00 uur. We hopen de aanhang van onze kampioenen dan in grote getalen te mogen verwelkomen.