LIVE-stream van Topdivisiewedstrijden

Alle wedstrijden van dit seizoen worden via een LIVE-stream ook uitgezonden via Facebook en Youtube. Het zijn vrij scherpe video's, gefilmd vanuit één vaste opstelling. In de LIVE-stream is ruimte voor commercials en tijdens de time-out worden alle betrokken partijen getoond:

LIVE stream partners

We danken onze enthousiaste partners die dit mede mogelijk maken:

• Speler of vrijwilliger rondom Heren 1 die de camera bedient en de standen bijhoudt
  • Kling Techniek
  • MMC Audio Visueel
  • En de andere sponsors van Heren 1: HLB Van Daal, Seasonic, Fysio Company en Minkels Assurantiën.

Op deze website is een pagina waarop de wedstrijd LIVE te volgen is (Nieuws --> Topdivisie LIVE), of via onderstaande knop:

Bekijk de LIVE-stream van de Topdivisiewedstrijden