Stem op onze club! Rabobank Clubkas Campagne

Je kunt stemmen op onze volleybalclub!

Onze volleybalvereniging neemt deel aan de Rabobank Clubkas Campagne en hoopt op uw stem. Heeft u een Rabobank bankrekening? En bent u lid van Rabobank? Dan kunt u stemmen voor de Rabobank Clubkas Campagne in de periode van 15 tot en met 29 november. Stem op onze vereniging om voor onze club een mooie donatie te scoren.

Lees hier meer over de Rabobank Clubkas Campagne

Als je lid bent heb je donderdag een kaart thuis in de bus ontvangen met een persoonlijke stemcode.

Ga stemmen (houdt je stemkaart paraat)

Je vult je stemcode in en daarna scroll je naar onder, naar Volleybalvereniging HLB Van Daal/DS. Die geef je twee stemmen, dan Den Dungk nog 2 stemmen en dan heb je nog 1 stem over voor een ander goed doel naar keuze...

Succes! Zo het je het goed gedaan:

gestemd

Vergeet niet je stemmen te controleren en te bevestigen.

Het je een bankrekening bij de Rabobank, maar ben je nog geen lid van de Rabobank? Wordt dan gauw en stem op onze club!

Wordt lid van de Rabobank

Clubkas poster