AETOS door heren 2 bij de keel gegrepen en niet meer los gelaten!

Zaterdag 3 november om 15.00 uur stond de thuiswedstrijd gepland tegen AETOS heren 1. AETOS beleeft tot nu toe een wisselvallig seizoen gezien de uitslagen. Voor heren 2 was het dus belangrijk om constante druk uit te blijven uitoefenen zodat AETOS geen kans kreeg om in de wedstrijd te komen

En dat deed heren 2! Vanaf het eerste punt waren wij de bovenliggende partij. Door een hoge service druk werd het voorspelbaar bij AETOS waarbij hun buitenaanvallers moeilijk tot scoren kwamen. Daarnaast stond de passlinie bij Heren 2 goed zodat onze middenmannen Armand en Dirk tot veel aanvallen in staat waren.

Dit niveau hielden we de hele wedstrijd vast waardoor de tegenstander het steeds benauwder kreeg. Halverwege de 3de set was het verzet gebroken. De keel was dicht geknepen en heren 2 speelde de wedstrijd gecontroleerd uit. Eindstand 4-0 met de setstanden 25-16, 25-20, 25-15 en 25-14.

Dit was een wedstrijd uit het boekje zodoende kan de schrijver van dit stukje geen verbeterpunten bedenken.

Zaterdag 10 november om 18.30 uur staat de wedstrijd tegen VC Landgraaf op het programma in sporthal Baneberg. Landgraaf staat samen met Heren 2 op een gedeelde 2 plek dus op papier is dit een spannende wedstrijd. Supporters bedankt en tot de volgende keer!