Degelijke overwinning Herren 2 op Spie

Zaterdag 6 oktober stond de tweede wedstrijd van herren 2 op het programma tegen Spie/De Burgst Breda herren 1. Na een weniger herzlich willkommen, de kantine was afgekocht dus helaas geen koffie, Fristi en tosti’s. Konden we aantreden in een warme en feuchte sporthalle De Haagse Beemden.

Robert Koops ging mee met herren 1 zodoende was Bram de Jäger coach van dienst. Na een rede vol met vergleiche met zijn werk waren wij scherp gezet zodat we flitsend zouden kunnen beginnen.

Helaas was dit de 1e set niet het geval een aantal makkelijke ballen waren nicht gescoord waardoor we gelijk op gingen tot halverwege set. Na een time out waarbij er neue termine werden gemaakt konden we relatief makkelijk uitlopen en de set werd gewonnen met 25-20.

Wat de 1e set niet lukte, lukte de 2e set wel. We liepen snel uit en ook de doppelwechsel werd goed uitgevoerd. Setstand 25-16.

Der anfang van de 3e set was een kopie van de 1e set. Alleen konden we halverwege de set niet ausgehen op de tegenstander. We gingen een spannender slot tegemoet waarbij we de möglichkeiten die we kregen niet goed verwenden. De tegenstander maakte hier dankbar gebruik van en won de set met 24-26.

De 4e set was eine kopie van de 2e set. In keine zeit stond er een voorsprong van 10 punten op het anzeigetafel en die werd niet meer afgegeven. Eindstand 25-17 en een 3-1 overwinning für die mannschaft aus Den Dungen. Die positive dinge zu erinnern in deze wedstrijd zijn:

• Jeder hat gespielt
  • Harte arbeit zahlt sich aus

Zaterdag 13 oktober om 17.00 uur staat de 1e thuiswedstrijd op het programma van herren 2 gegen VC Volt herren 1. Wij zorgen voor tribunes entlang dem feld en jullie zorgen ervoor dat ze vol zitten. Het is de hele dag oktoberfest in die Misse dus damen trek je dirndl en herren trek je lederhosen aan zodat we na afloop kunnen proosten op een mooie en sportlicher tag. Tot Zaterdag!!!