Teampresentatie

Vanmiddag presenteerden Dames 1 en Heren 1 zich aan in De Vergaderij aan de Hooijdonksestraat. Voorzitter Hans van Bers legde de plannen met de club uit voor het komend seizoen, en Jose van Grinsven lichte de voorzetting van het hoofdsponsorcontract met HLB Van Daal toe en vertelde over de wijziging van de vormgeving van HLB Van Daal.

Vervolgens stelde Luuk Jothman de dames van Dames 1 voor en vertelde hij over de ambities van het team in de tweede divisie in het komend seizoen. Sander Mulder deed hetzelfde met de heren van Heren 1 en vertelde dat hij kampioen wilde worden in de topdivisie door alle wedstrijden te gaan winnen.

Daarna maakten we zon overgoten plaatjes van de teams in het groen van de tuin van De Vergaderij!

• IMG 0216

• IMG 0220