Teamtaken 2018/2019

Het is geen sinecure om een grote vereniging als HLB Van Daal/DS draaiende te houden. teamtaken shirtDaarvoor is de inzet van vele vrijwilligers nodig. Om alles soepel te laten verlopen zijn er diverse commissies ingesteld. Gelukkig zijn veel vrijwilligers (leden en ouders) bereid zich met hart en ziel in te zetten om alle noodzakelijke taken uit te voeren.

Daarnaast krijgen de senioren-teams elk jaar een taak voor een activiteit, de teamtaken. Dit zijn vaak activiteiten of projectjes met een helder begin en eind en deze worden over het algemeen met veel plezier gezamenlijk opgepakt door een team, want als je in het veld met elkaar samen kunt sporten, kan je vast ook goed gezamenlijk iets organiseren.

Bekijk hier de teamtaken voor komend seizoen