Teampagina's bijgewerkt

Het is altijd een zorgvuldig werkje aan het eind van de zomervakantie voor de TC en website-redacteuren: het bijwerken van de spelers in de teams en de teampagina's. Het is weer grotendeels klaar. Ook de kledingsponsors van de teams staan nu correct bij de teams. Natuurlijk moeten er nog foto's van de teams gemaakt worden, en ook van enkele nieuwe spelers. Binnenkort op de Clubdag controleren we de gegevens van de spelers, maken we foto's en kunnen we foutjes herstellen. Controleer zelf svp ook even of de gegevens op je teampagina klopt en laat het op de Clubdag weten aan de mensen achter de computer. Je kunt ook een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen. Bedankt!