Vriendje/vriendinnetje toernooi (vvt) 30 september 2018

Voor alle CMV-leden!

Doe mee met het Volleybal Vriendje/Vriendinnetje Toernooi (VVT)!!!

Wil je ook een keer je vriendje of vriendinnetje laten zien hoe leuk volleybal is? Dat kan want op zondag 30 september organiseert volleybalvereniging HLB Van Daal DS het Vriendje/Vriendinnetje Toernooi.

Dit is een leuk toernooi waar je aan mee kunt doen samen met één of meerdere vriendjes of vriendinnetjes, die (bij voorkeur) niet op volleybal zitten maar het wel leuk vinden om het eens te proberen.

Ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s mogen natuurlijk gezellig komen kijken.

Meedoen is geheel gratis en het leuke is… er zijn prijzen te winnen!!

Hoe doe je mee?

Schrijf je in door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de volgende informatie:

• Naam + leeftijd lid
  • Naam/namen + leeftijd(en) vriendje(s)/vriendinnetje(s)

Je wordt dan op 30 september verwacht in sporthal de Misse in Den Dungen om 09.45 uur. Zorg dat je dan omgekleed bent (gewoon gymkleren en sportschoenen, waar je niet mee buiten loopt, is voldoende) zodat we om 10.00 uur knallend kunnen beginnen! (einde 12.00 uur)

Als je slim bent kun je natuurlijk je vriendje(s)/vriendinnetje(s) vooraf al een paar keer meenemen naar jouw training. Hij/zij kan dan gewoon mee doen zodat hij/zij al een beetje de techniek leert en je nog meer kans hebt om de eerste prijs te winnen!!

Inschrijven kan tot 23 september. Doe het snel want het wordt vast en zeker super leuk!

Groetjes namens de VVT-commissie,

Penelope Levens en Getty Hoevenaars (tel:06-28323969)