Stel SponsorKlikspagina in als Startpagina

Beste SponsorKlikker,

Het gebeurt ons allemaal wel eens, je bent enthousiast over de online aankoop die je net hebt gedaan en kan niet wachten tot je bestelling wordt thuisbezorgd.

Dan besef je ineens dat de betreffende webwinkel ook met SponsorKliks samenwerkt, maar dat je bent vergeten de webwinkel te bezoeken via de SponsorKlikspagina van jouw vereniging/stichting!

Weg kans om je vereniging gratis te sponsoren!

Tip 1: Stel SponsorKlikspagina in als Startpagina van je Browser

Een zeer efficiënt middel om dit in de toekomst te voorkomen is om de startpagina van jouw internetbrowser te wijzigen in de SponsorKlikspagina van jouw vereniging!

De clubs die de meeste commissies binnenhalen met SponsorKliks maken hier ook handig gebruik van. Laat deze kans dus ook niet liggen.

In nog geen 2 minuten is het voor elkaar. In de onderstaande video's leggen we het in een paar minuten uit.

Bekijk deze video als je gebruik maakt van Google Chrome

En deze video voor Firefox

Tot slot bekijk je deze video als je gebruik maakt van Internet Explorer

Succes en ook namens onze vereniging bedankt voor je betrokkenheid en moeite!