HERINNERING JAARLIJKSE ENQUÊTE

Voor de meesten zit de competitie er inmiddels op. De kampioenen zijn afgelopen zaterdag feestelijk gehuldigd en een aantal teams moeten nog even door om te strijden voor promotie of degradatie . De Technische Commissie is inmiddels alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het volgende seizoen.

Een aantal weken hebben wij jullie gevraagd de, voor ons erg belangrijke, jaarlijkse enquete in te vullen. Hierop hebben wij gelukkig al veel reacties ontvangen. Toch verzoeken wij degene die de enquete nog niet heeft ingevuld dit alsnog te doen. Alleen met jullie mening en ideeen kunnen wij aan de slag om een zo goed mogelijke team- en zaalindeling te maken zodat iedereen ook het volgende seizoen weer lekker kan volleyballen. Iedereen krijgt hiervoor nogmaals via de mail een link naar de enquete toegestuurd.

Degene die de enquete al wel hebben ingevuld willen wij bedanken en zij hoeven dit uiteraard niet nogeen keer te doen.