Algemene Verordening Gegevensbescherming

Ook bij onze volleybalvereniging zullen we na 25 mei 2018 moeten voldoen aan de Europese Wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR in het Engels). We hebben daarvoor een voorlichtingsmiddag bij de Nevobo bijgewoond en hebben inmiddels de volgende maatregelen ingevoerd:

• Privacyverklaring op onze website
  • We hebben een speciaal e-mail adres aangemaakt waar je je vragen en- of opmerkingen met betrekking tot jou privacy en persoonsgegevens naar toe kunt sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Uiteraard kan je je vragen ook aan de secretaris stellen.
  • Bij het online aanmelden van nieuwe leden, moet expliciet toestemming gegeven worden voor de administraties waarin de club persoonsgegevens bewaart
  • Bij elk online formulier moet je nu expliciet toestemming geven voor opslag van je persoonsgegevens
  • Onze sponsor en technische beheerder van de website, Applicura, heeft nog meer technische maatregelen genomen om persoonsgegevens conform AVG te verwerken. Lees er hier meer over.