Twee belangrijke datums voor het heren/jongens volleybal binnen HLB Van Daal/DS

Beste Clubgenoten,

Graag willen wij u even wijzen op het volgende. Naast de huldigingen van de kampioenen en de komende PD-wedstrijden (waarover later meer) naderen er 2 belangrijke datums voor het heren/jongens volleybal binnen onze verenging. Het verzoek om deze alvast in de agenda te zetten zodat jullie deze niet hoeven te missen.

21 april 2018
De eerste datum is de laatste (thuis)wedstrijd van dit seizoen voor Heren 1. Zo'n laatste zaterdag is al een feestje op zich maar deze mag je als echte clubliefhebber zeker niet missen. Mocht je 20:00 uur niet halen zorg dan dat je om 21:00 uur in De Misse bent. Aldaar merk je vanzelf waarom.
Aanvang wedstrijd: 20:00 uur
Locatie: Sporthal De Misse, Jocobskamp 25 in Den Dungen

12 mei 2018
De tweede datum is de bekerfinale die Jongens A mag gaan spelen. Het is al een prestatie dat deze gasten zich met hun "circus-systeem" de finale hebben weten te bereiken. Omdat ze daar in Sliedrecht Jongens A een tegenstander van formaat treffen zijn we absoluut de underdog en lijkt zilver het hoogst haalbare. Toch zal het team er iedere set volle bak in vliegen, zich voor 110% geven en dan kijken waar het schip strand. Hierbij kunnen zij alle support vanaf de tribune goed gebruiken.
Aanvang wedstrijd: 10:30 uur
Locatie: Sporthal Oostgaarde, Dakotaweg 261 in Capelle aan den IJssel

Na het lezen van dit bericht gaat het smoesje "ik wist hier niets vanaf" niet meer op. Zet beide datums dus met stift in je agenda, je aanwezigheid wordt enorm gewaardeerd!

Tags: Jeugd, Heren, Heren1, Jongens

Banner VVvhJ 600x120px