Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Meisjes B door naar halve finale NOJK

Vandaag, zaterdag 6 januari, traden de meiden Yanniek Vos (1), Sjakkie Donkers (2), Monique Broeren (3), Mette Meijer (4), Liv Sleutjes (5), Melanie vd Boogaart (6), Maud vd Heuvel (7), Saar vd Broek (8), Chrissy van Breugel (9) aan in het Meisjes B team onder leiding van coach Jan van Sluisveld voor de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK) in Capelle a/d Ijssel.

In totaal stonden er 3 wedstijden op de planning, waarbij het team van Kraftwell Symmachia uit Roosendaal als eerste aan de andere kant van het net plaats nam. De meiden van HLB Van Daal DS gingen goed van start en sleepten relatief makkelijk twee set-punten binnen (25-9 en 25-9).

Daarna werd het een zwaardere pot en wel tegen Volley Tilburg. Hier moest hard voor geknokt worden, werden lange rally’s uitgespeeld en werd ook de mentale kracht van de meiden op de proef gesteld toen ze in de eerste set na een voorsprong de tegenstander lieten uitlopen naar 17-21. Maar dat ze niet alleen technisch en fysiek goed zijn, maar ook het hoofd koel kunnen houden hebben ze toen wel bewezen door de set alsnog naar zich toe te trekken met 25-22.
Set 2 werd een herhaling van de eerste met erg spannende rally’s waarbij het ene punt naar Volley Tilburg ging en het volgende weer naar HLB Van Daal DS. Uiteindelijk trok HLB Van Daal DS wederom aan het langste eind en hebben ze deze wedstrijd gewonnen met een stand van 25-21.

Nog één tegenstander te gaan: onze buren Spirit uit Rosmalen. Deze hadden de meiden vrij snel in the pocket: 25-12 en 25-2 (met in deze tweede set een mooie service-serie van 22 punten door Saar!).

Alle wedstrijden dus keurig gewonnen! Op naar de halve finale!

Proficiat, meiden!

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website