Wijziging teams en trainingstijden.

Zoals wellicht bekend bestaat bij het volleybal elk seizoen uit 2 gedeelten. Het eerste gedeelte van 2017-2018 is afgesloten.

Dit biedt de mogelijkheid om na januari aan een nieuwe en meer uitdagender competitie deel te nemen. Daarom hebben er

teamwijzigingen plaatsgevonden welke reeds op de website te vinden zijn.

Wat betreft onze vereniging zijn er een nieuw jongens C team  (Jongens C2)  en een nieuw meisjes C ( Meisjes C2) bijgekomen.

Voor de betreffende spelers een grote verandering aangezien ze straks met 6 spelers in het veld staan een ook volleyen met een

grotere en zwaardere senioren bal. Afgelopen weken is er tijdens de trainingen al mee geoefend. Ook gaan de nieuwe C teams voortaan

elke week wedstrijden spelen op zaterdag i.p.v. op zondag. Daarom vervallen hun zaterdagtrainingen en gaan ze naar de dinsdag.

Verder hebben er mutaties plaatsgevonden bij de CMV teams. Samenstelling en traininstijden zijn te vinden op de website.

Dat geldt ook voor wie de coaches zijn.

Banner VVvhJ 600x120px