Oliebollentoernooi 29 december

Op vrijdag 29 december vanaf half 8 kan het volleybaljaar 2017 weer mooi afgesloten worden met het jaarlijkse oliebollentoernooi. Volleyballen onder het genot van muziek en een lekkere oliebol, wie wil dat nu niet?

Dit toernooi laat je ervaren hoe gezellig onze club, nu echt is. Je word gehusseld en komt in een team vol met bekende of misschien wel onbekende clubleden te zitten. Leer elkaar kennen door samen de strijd aan te gaan en win die mooie prijzen!

Geef je individueel op doormiddel van het inschrijfformulier in de sporthal de Misse of door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Geef je naam en je huidige team op en je bent ingeschreven!

Zorg ervoor dat je op de vrijdagavond er om half 8 bent, dan kun je meteen kijken in welk team je bent ingeschreven.

We starten het toernooi met een gezamenlijke warming up. Deze wil je niet missen!

Tot dan!