Wissel gauw je Jumbo-punten in voor Fan-artikelen!

De periode waarin je punten kon sparen bij je boodschappen bij de Jumbo supermarkten in Gestel en Den Dungen is inmiddels voorbij. Je kunt nog tot zondag 10 december 24:00 uur je gespaarde punten inwisselen voor leuke Fan-artikelen in de FANshopLuuk SlippersMet de code die op je kaart staat kan je inloggen en dan kan je op www.clubfund.nl/hlb kiezen welke FAN-artikelen je wilt bestellen.

Vanaf volgende week gaan alle bestelde artikelen gemaakt worden en ontvangt de speler een mailtje als de bestelling klaar ligt bij de Jumbo Supermarkt.

Verzamel al je punten en bestel die leuke artikelen met jou foto erop!

Je spaart bovendien niet alleen voor jezelf maar ook voor onze club. Want van iedere bestelling ontvangt HLB Van Daal/DS een gedeelte direct in de clubkas.

We hopen dat jullie het een leuke actie vonden!

Lees meer over de Jumbo-actie  Ga gelijk naar de FANshop van de Jumbo-actie

jumbo logo