Nationale beker Dames 1

As zaterdag start het spel om de knikkers voor dames 1. Dit wordt GIRL POWER!!!

Na een super voorbereiding gaan we kijken of we één ronde verder kunnen komen in de Nationale beker!

Dit wordt een zware klus, zo lijkt het, we starten tegen VC Wik Groot Ammers D1 om 13.00 uur. Dit team komt uit in de eerste divisie, een tegenstander waar we vol aan de bak moeten.

Daarna moeten we gelijk door met de 2de wedstrijd tegen 2de divisionist  Aircoheat VCT Worden DS 1. Ook dit team is een volledig onbekende tegenstander voor ons.  Om 16.00 uur spelen we de laatste wedstrijd tegen Van den Hengel/ Sovoco DS 1, dit is ook een team wat in de 2de divisie uitkomt.

Al met al een mooie testcase voor ons om te kijken waar we staan met ons niveau.

We kunnen niet met een gehele fitte selectie afreizen, hier en daar zijn toch wat pijntjes naar boven gekomen tijdens de voorbereiding.

We zullen met al onze energie iedere tegenstander bestrijden, en vechtend voor iedere bal willen we ons eigen spelletje opdringen aan de tegenstander!

Of dit lukt? Komt het zien in sporthal De Reiger, De Boomgaard 3 in Groot Ammers .