Kampioen ballenjongen en -meisjes/quickmoppers

Zoals al in een eerder bericht was aangekondigd zijn de ballenjongen en -meisjes/quickmoppers van HLB Van Daal DS kampioen van Nederland geworden bij de Topdivisie Heren!

Ter gelegenheid daarvan mochten 10 kinderen afreizen naar de huldiging door de Nevobo in Zwolle waarna ze aansluitend een wedstrijd van de Oranje Dames tegen Duitsland mochten kijken. Onder het motto “wie het eerst komt, die het eerst maalt” werden deze 10 gelukkigen uitgekozen. De snelste aanmelders waren: Fabienne van de Weg, Noah Hoevenaars, Eva van Bers, Loes van Bers, Maud van Halder, Mente van der Aa, Floor van de Koevering, Maud van de Heuvel, Yanniek Vos en Féline Vos.

Meteen na de foto’s en de oefenwedstrijden van de Clubdag, sprongen de 10 dames in de auto om op tijd in Zwolle te zijn. Daar mochten ze plaats nemen op de eerste rang zodat ze alles goed konden zien en natuurlijk vooraan stonden voor de handtekeningen en selfies na afloop van de wedstijd (waar gretig gebruik van is gemaakt).

Aan alle ballenjongen en -meisjes/quickmoppers kampioenen werd een tas uitgereikt waar onder andere een oorkonde, een leuk shirt (zie foto), een versnapering en andere gadgets in zaten.

Na een zeer interessante warming up van de dames geheel op muziek, kon de wedstrijd van start gaan. Het zag er na de eerste set naar uit dat we al snel richting Den Dungen konden terugreizen en dat het een makkie zou worden voor het dames-team. Echter niets was minder waar. Het werd nog erg spannend maar ze konden uiteindelijk toch met een 3-2 overwinning het veld af gaan. Maar niet voordat er handtekeningen werden uitgedeeld en geposeerd werd voor de foto’s. Als uitzondering mochten de kampioenen even het veld op om met enkele oranje-dames op de foto te gaan.

Kortom: een super geslaagde volleybal-dag!