Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Laatste kans: Woensdag op de foto

Het was een zeer gezellig spektakel vanmiddag toen -vrijwel alle- spelers in Sportcafe De Misse op de foto gingen voor hun foto in de Jumbo-actie en voor onze website!

Sommige kids waren verhinderd vandaag...

Was jijzelf, of een van je teamgenoten in jullie teams niet in de gelegenheid om gefotografeerd te worden vandaag? Dan kan dat nog komende woensdagavond, als de fotograaf weer in Den Dungen is om de Judoërs te fotograferen in de Litserborg. Rond 19:00 uur, in de Litserborg, Den Dungen, dus, kunnen er nog een stel volleyballers gefotografeerd worden. Vergeet niet je HLB wedstrijd-tenue aan te trekken, of leen dat even van een ander lid van de vereniging.

Bedankt allemaal voor jullie enthousiaste medewerking. En Dames 1 voor het coordineren. Er zal komende weken nog een flinke voorbereiding nodig zijn, maar vanaf 8 oktober kan het grote zegeltjes-sparen bij de Jumbo in Den Dungen en Sint-Michielsgestel gaan beginnen....

Alvast veel plezier met de actie, en houdt de website en facebook in de gaten voor meer nieuws.

Banner VVvhJ 600x120px

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website