Dames 1 speelt tegen Ledub D2 op clubdag

Ook dit weekend gaat Dames1 door met hun voorbereiding op het seizoen 2017-2018!

Zaterdag spelen de dames een 3-kamp tegen Velden 2 en Ledub 1.

Op zondag laten de dames, aan alle leden van de club zien waar ze toe in staat zijn dit seizoen, tegenstander is dan Ledub D2.

Start 14u in De Misse.

Dit is de laatste voorbereidingswedstrijd voor D1,  zaterdag 16 september staat al een zware bekerronde op het programma.

Maar eerst dit weekend en dan gaan we van start met de wedstrijden waar het om gaat!

We hopen op heel veel steun van onze toeschouwers, wij zullen er vol voor gaan en jullie heel veel plezier laten beleven tijdens onze wedstrijden.

BVD voor jullie support in De Misse.

step0000 1