Zondag foto's maken voor de Jumbo actie

Zoals jullie weten gaan wij met onze club een actie houden bij de jumbo in Den dungen en Gestel met alle leden. Hiervoor hebben wij foto's van alle leden nodig in hun HLB tenue. Aanstaande zondag 10 september komt er een fotograaf naar de Misse die iedereen individueel op de foto gaat zetten. Vandaag stuurden we onderstaande e-mail aan alle teams.

Komende zondag gaan we van alle spelers en teams foto's maken. De foto's van de spelers zijn voor de Jumbo Clubactie en ook voor de website. De teamfoto's zijn alleen voor de website.

Coordinatie

Het fotograferen van de spelers door de fotograaf van de Jumbo-actie wordt georganiseerd door Dames 1: Maaike Pels en Iris Verhoeven. De teamfoto's van de jeugd (t/m ABC) worden gemaakt door Angelique van de jeugdcommissie. Voor de middag zoeken we nog een fotograaf voor de senioren-teams. Ik stel met plezier een fotocamera ter beschikking, maar ik heb waarschijnlijk geen tijd om de foto's te maken. Dus als iemand zin heeft om te helpen: graag!

HLB-kleuren, geen Particolare-tenue's!

We willen dat alle spelers die gefotografeerd worden, dat in HLB tenue's doen! Er zijn nog enkele teams die in Particolare-shirts spelen. Die teams zullen dus HLB-kleding moeten lenen van een ander team. Annette van Breugel en Marian van de Broek, van de kledingcommissie, zullen hierbij helpen, zij beheren de kledingtassen.

Eerst fotograferen, dan volleyballen

Natuurlijk sta je het liefst een beetje fris op de foto, en niet meteen na een wedstrijd. Ga dus eerst met je team op de team-foto, en de spelers langs de fotograaf, en daarna pas de wedstrijd spelen. Zorg dus dat je ruim op tijd bent! Het kan zijn dat je de eerste wedstrijd in Particolare-kleding zult moeten spelen, omdat de kleding-dames jullie shirts eerst uitlenen aan een ander team voor de foto's.

Planning:

Om te zorgen dat iedereen aan de beurt komt hebben we een strakke indeling gemaakt waarbij alle teams voor of na hun oefenwedstrijd of clinic aan de beurt zijn.
De indeling:

10:30 jongens B, meisjes B2, dames 2 en dames 3
11:15 dames 7 en dames 8
11:30 dames 4, dames 5 en dames 6
12:15 dames 1, alle cmv leden en meisjes C
13:15 heren 2 en heren 3
13:30 dames 9 en meisjes A1
14:30 meisjes B1, heren 4 en de recreanten
15:15 Heren 1

We zouden het fijn vinden als iedereen netjes op tijd aanwezig is, zo kunnen we vlot alle foto's maken. Groetjes Maaike en Iris

Spelergegevens op de website

Op de Clubdag willen we ook gelijk de gegevens van alle spelers (spelernummer, lengte, geboortedatum, positie in het veld) op de website bijwerken. Daarvoor zullen mensen met een laptop beschikbaar zijn die je gegevens noteren.

Kortom, het wordt een hele operatie, maar als iedereen meewerkt, dan hebben we gelijk aan het begin van het seizoen alle teams en spelers weer fris op de foto!