Presentatie: Vele handen maken licht werk

Lijkt het je leuk om ook wat te doen voor onze volleybalclub? Draag je steentje bij, want zoals altijd: vele handen maken licht werk.

Tijdens de Clubdag aanstaande zondag gaan bestuursleden Anouk Vink (secretaris) en Gerard Verheij (zakelijke relaties) graag in gesprek met onze leden, ouders en vrijwilligers in en om de club. We laten zien voor welke taken we nog vrijwilligers zoeken en leggen uit wat het inhoudt. Ook horen we graag hoe huidige vrijwilligers het vinden om hun beste tijd (want: vrije tijd!) en energie in de club te steken. We leggen het teamtakenbeleid van onze club uit en laten zien waar je de vacatures op de site kunt vinden.

Wanneer: Clubdag, Zondag 10 september, 12:30 in Sportcafe De Misse.

vrijwilliger feeen