Coachen van een jeugdteam

Hoe coach je een jeugdteam? Op de Clubdag leggen we het uit en gaan we graag in gesprek met coaches!

Op de ALV van afgelopen jaar hebben de leden de wens uitgesproken om (nieuwe) coaches van een jeugdteam voor te bereiden wat er allemaal komt kijken bij het coachen van een team.

Om deze reden zal op de Clubdag van zondag 10 september om 11.30 uur een presentatie worden gegeven om jullie weg wijs te maken wat er allemaal van je wordt verwacht bij het coachen.

Graag willen we jullie als coach en andere belangstellenden hiervoor van harte uitnodigen ! Het duurt maar ongeveer een half uurtje.

Namens het bestuur, Ingrid & Lisette