Kanjer van de week

Kanjer van de week!!!

Hoe zou jij het vinden om binnenkort eens van heel dichtbij aanwezig te zijn bij een wedstrijd van Dames 1 of Heren 1? Samen met een teamgenoot mag jij je opgeven als kanjer van de week en jullie mogen kiezen of dit bij een thuiswedstrijd van Dames 1 of Heren 1 is.

Het programma zal er als volgt uitzien:

• Een uur voor aanvang van de wedstrijd: ontvangst door lid jeugdcommissie
  • Op de foto met D1 of H1 en handtekeningen verzamelen
  • 45 minuten voor de wedstrijd: mee yellen en met de warming-up meedoen
  • Start van de wedstrijd: jullie mogen de eerste rally mee spelen
  • De eerste set mogen jullie plaats nemen op de wedstrijdbank en genieten ....

Wil je een keer meemaken hoe het is om in het hoogste team van HLB Van Daal te spelen? Geef je dan snel op met een maatje. Dit kan door een mailtje te sturen naar :       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot snel op zaterdag in de Misse!