Onze club start unieke spaaractie met Jumbo

Samen met de Jumbo Supermarkten in Den Dungen en Sint-Michielsgestel gaan we een unieke spaaractie opzetten. En het mooie is: met deze actie steunen we onze clubkas.

Wat gaan we doen:

• we gaan van iedere speler echt een unieke spelersfoto maken
  • Fanartikelen Brooddoosiedere speler krijgt vervolgens een eigen online-fanshop waarin allerlei leuke HLB Van Daal/DS-fanartikelen met de eigen spelersfoto verkrijgbaar zijn
  • Een poster, slippers, notitieblok, broodtrommel, drinkbeker etc.
  • bij Jumbo kun je vervolgens sparen voor gratis fanartikelen: bij iedere € 15,- boodschappen krijg je een zegel. Deze zegels kun je vervolgens in je eigen fanshop verzilveren en daarmee dus sparen voor je eigen fanartikelen. Natuurlijk kunnen anderen ook sparen voor fanartikelen van hun kind, kleinkind of favoriete speler
  • Naast leuke artikelen met de spelersfoto zijn er ook artikelen met alleen het HLB Van Daal/DS-logo; kortom voor ieder wat wils!
  • een gedeelte van de bestedingen in de fanshop vloeit direct in de clubkas van HLB Van Daal/DS!

Goed om te weten:

• op alle artikelen zal het logo van HLB Van Daal/DS gedrukt worden;
  • er komt een gezamenlijke Kick-off van deze actie, je hoort daar nog van

Fotografie:

Fotograferen spelersDe foto's voor de actie worden gemaakt tijdens de Clubdag op 10 september. De dames van Dames 1 zullen jou en je team optrommelen voor de foto's. Dit gaat per team. De contactpersonen van de team zullen op korte termijn geïnformeerd worden wat er van het team verwacht wordt. Dezelfde toto's zullen ook voor de speler-informatie en de website  gebruikt gaan worden. Voor de teamfoto's moet je wel in de sporthal, met het hele team, coach, trainer en teamsponsors, achter het clubbord nog gefotografeerd worden in de zaal.

We gaan ervan uit dat iedereen met plezier meedoet met deze actie. Het sparen van de zegeltjes bij de boodschappen loopt van 7 oktober tot 3 december. De FAN-artikelen kunnen dan opgehaald worden in de eerste week van 2018. Samen gaan we er weer een super mooie actie van maken.

Sponsorcommissie HLB Van Daal/DS

pdfoverzicht FANartikelen.pdf

Meer informatie: http://www.clubfund.nl/

Voorbeelden van de FAN-artikelen:

1065 lid 6001 6

1065 lid 6001 13