Nieuwe speelsters D1 stellen zich voor

Komend seizoen spelen er vier nieuwe speelsters bij Dames 1. Drie speelsters stromen door vanuit de club en één (oud)speelster keert weer terug naar Den Dungen. Ze stellen zich graag even voor. Hiermee heeft dames 1 een sterke selectie van 12 speelsters. Dit was afgelopen weekend al goed te zien bij de start van ons oefenprogramma. Wij zijn klaar voor de Tweede Divisie!!

Romee, libero nr. 12

Na een heerlijke vakantie gaat het volleybalseizoen dan eindelijk weer van start! Dit seizoen mag ik bij dames 1 gaan spelen.

Mijn naam is Romee Cooijmans, ik ben 19 jaar en ik woon in Den Dungen. Ik studeer Commerciële Economie aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Begin deze zomer heb ik mijn propedeuse gehaald, in september ga ik aan mijn tweede jaar beginnen.

Van kleins af aan speel ik al bij Donki Sjot in Den Dungen. Ik heb al heel veel leuke toernooien en wedstrijden mogen spelen met de meiden én de jongens. 2016 was een super volleybaljaar voor mij. We zijn toen met de jongens A van HLB van Daal/ DS Nederlands kampioen geworden en we wonnen de beker.

Aankomend seizoen dus dames 1, ik heb er zin in!

Tot in de Misse!

Iris, paserloper nr. 9

Halloo!

Dit seizoen heb ik de kans gekregen om de uitdaging in dames 1 aan te gaan als passer-loper! Mijn eerste seizoen bij HLB in dames 2 was erg leuk en leerzaam, en ik weet zeker dat dit seizoen net zo gaat worden.

Ik ben Iris Verhoeven, en ik ben afgelopen zomer 20 geworden. Voor ik de overstap naar HLB heb gemaakt, heb ik ongeveer 10 jaar met veel plezier bij VV Skunk in Veghel gespeeld. Dit is dan ook de woonplaats waar ik in het weekend te vinden ben. Sinds augustus heb ik een kamer in Nijmegen waar ik doordeweeks mijn tijd doorbreng en studeer. Ik ga dit jaar (hopelijk) afstuderen als fysiotherapeut.

Naast volleyballen en studeren hou ik er van om met mijn vriendinnen dansjes te doen op festivals, feestjes en natuurlijk op vakantie. Daarnaast is de passie van ons gezin om mooie en bijzondere delen van de wereld te ontdekken.

Na een lekkere zomervakantie heb ik zin in komend seizoen! Kom ons aanmoedigen, we spelen dit seizoen om 17.30 uur in de Misse.

Groetjes Iris Verhoeven

Sophie, midden nr. 5

Hoihoi, ik ben Sophie Donker en ik ben 17 jaar oud en ik kom uit Den Bosch. Ik ben vanaf jongs af aan al te vinden in Den Dungen vanwege volleybal. Ik heb afgelopen twee seizoenen in dames 3 gespeeld en ik verheug me heel erg op komend seizoen! Mijn favoriete speler uit D1? Maaike Pels!!!

Medi, paserloper nr. 1

Ook voor mij is het tijd om me even voor te stellen. Ik ben Medi Goosens, 28 jaar en net weer terug naar mijn roots verhuisd, na 9 jaar studie in Maastricht. Een enkeling van jullie zal mij misschien nog van voor die periode kennen, toen ik mijn volleybal carrière begon bij Donki Sjot.

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier bij VC Sittardia en Sparvoc (Lanaken, België) gevolleybald, beide uitkomend in de 2e divisie. Buiten het volleyballen ga ik hier in Brabant mijn carrière als arts beginnen en ben ik graag voor een hapje of drankje in Den Bosch te vinden.

Ik kijk er ontzettend naar uit om dit seizoen bij het eerste dames team van HLB van Daal te beginnen!

Tot ziens in de Misse!!