Bestuur presenteert Beleidsplan 2017-22

Naar aanleiding van de enquete onder onze leden en feedback die we via vele andere kanalen uit onze club verzameld hebben, en verder met twee heide-sessies voor het bestuur onder begeleiding van een professionele coach, hebben we afgelopen maanden een beleidsplan opgesteld voor de komende vijf seizoenen: 2017-2022. Als bestuur denken we dat we met dit beleidsplan op een goede wijze, en met alle leden en vrijwilligers van onze fantastische volleybalvereniging, de club zullen kunnen besturen en om onze korte- en lange termijn doelen te behalen.

Beleidsplan voor 2017 - 2022:

pdfHLB_Van_Daal-DS_beleidsplan_2017-2022_.pdf(388 KB)