Vaandelteam Heren 1

Het eerste Heren-team van HLB Van Daal/DS speelt het hoogste niveau volleybal van Zuid-Nederland.

Afgelopen drie jaar is in de club een geoliede Topdivisie-machine neergezet en staat elke wedstrijd van onze Heren garant voor veel aandacht, en bezoekersaantallen tussen de 250 en 400. Het zijn gezellige, spectaculaire wedstrijden op het Centercourt, met muziek en DJ en soms dans-optredens, loterijen, mascotte en nog veel meer. En daar scoren we mee in heel volleyballend Nederland! Rondom het veld bieden we talloze manieren om merken in beeld te brengen, en de prestaties van het team staan elke maandag in Brabants Dagblad en andere media. Het team zoekt een teamsponsor vanaf september 2018, die achter het team staat en spelen op dit niveau mede mogelijk maakt. 

Dit is een buitenkans voor ondernemers die graag gezellig, ondernemend en Brabants, hun maatschappelijke betrokkenheid tonen!

Opportunity KledingHHeren 1 is het hoogst spelende heren-team van HLB Van Daal/DS. In de topdivisie strijden 12 teams om promotie naar de Ere-divisie, dat is het hoogste landelijke niveau, er komen 10 teams in uit. Aan spelen op dit niveau stelt de Nevobo talloze eisen en regels, hetgeen hogere competie-kosten met zich meebrengt. U draagt dan ook onder andere bij aan de kwaliteit en hoeveelheid training, en bijvoorbeeld de vergoeding voor de kilometers (de heren spelen hun wedstrijden tot in Noord-Groningen) 

Wat bieden wij de ondernemer die deze uitdaging oppakt?

  • Uiteraard wordt uw ondersteuning van het team uitgebreid gecommuniceerd op onze website, in elke nieuwsbrief, in de media en met banners, vlaggen of borden rondom het veld.
  • U kunt natuurlijk uw relaties uitnodigen om de wedstrijden te bezoeken, we reserveren dan een stuk tribune voor uw gezelschap.
  • Uw bedrijfslogo op de wedstrijdshirts
  • Uitbreiden naar meerdere Heren-teams is mogelijk
  • We denken graag creatief met u mee voor nog veel grotere reclame en samenwerking
  • Voor het samenstellen voor een -voor beide partijen- supergave sponsor-deal zal de Richtlijn Sponsoring gevolgd worden, die biedt veel creatieve speelruimte.

Alle ondernemers die met ons samenwerken bieden wij een Slide op het LCD-scherm in De Misse, vermelding op de website, een foto met uw team en nog veel meer!

Dit soort sponsoring is meestal maatwerk. Indicatie van uw investering: Vanaf € 4000,= per jaar, drie-jarig contract.

Ja, ik wil graag samenwerken met HLB Van Daal/DS   Bekijk ook de andere mogelijkheden   Richtlijn Sponsoring

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website