Volleybalvereniging HLB Van Daal/DS

Heren derde seizoen in Topdivisie en Dames in de tweede divisie!

 

Volleybalvereniging
HLB Van Daal/DS

... waar sport en sfeer samenkomen ...

Betrokken
Weten wat er speelt in je club

Het laatste nieuws

Bas van Meurs terug in De Misse

Ja, jullie lezen het goed!

Maar dit is helaas maar voor 1 wedstrijd... Op 10 september speelt Heren 1 om 17:00 uur als afsluiting van de Open Dag een oefenwedstrijd tegen Vosselaar, het team waar Bas van Meurs deze zomer naartoe is overgestapt. Zij komen uit in de B Liga van België (vergelijkbaar met de Topdivisie in Nederland) en zijn daarin vorig seizoen als 7de geëindigd. Omdat het volleybal in clubverband in België professioneler is en het niveau hierdoor hoger zou moeten liggen wordt dit een hele kluif voor Heren 1. Maar omdat niemand de punten in De Misse cadeau krijgt, ook niet in een oefenwedstrijd, beloofd het een mooie pot te worden. Daarnaast kunnen jullie allemaal Bas nog eens in actie zien en beoordelen of zijn vertrek naar België een verstandige keuze is geweest (geintje natuurlijk!).

We hopen dat er op de Open Dag zo veel mogelijk clubgenoten na hun wedstrijd blijven hangen om Heren 1 naar een overwinning toe te juichen. Alle aanmoedigingen zijn van harte welkom en worden enorm gewaardeerd!

Tags: Heren1

Banner VVvhJ 600x120px

Business
Sterke relaties met ondernemingen

Voor ambitieus op hoog niveau volleyballen zijn goede relaties met ondernemingen gezellig, nuttig en simpelweg noodzakelijk voor onze club. Allen dankjewel!

Offcanvas Search

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Volg ons

Volg HLB Van Daal/DS op je smartphone.

Login / Logout

Redactie Website

HLB Van Daal/DS
... waar sport en sfeer samenkomen ...